Jetsurf

JetSurf werd in 2008 opgericht door Martin Sula, met de bedoeling om de grenzen van de watersport, met behulp van het team ervaring in engineering en elektronica om een ​​nieuwe manier om te rijden te maken. Het idee van een gemotoriseerde surfplank bestaat al enkele jaren. Echter, onze ontwikkelaars, Martin Sula, Tadej Sterk en Zbynek Bures, geslaagd in het combineren van hun kennis en expertise op gebieden zoals verbrandingsmotoren, hydromechanica, composietmaterialen, en elektrotechniek om dit idee te brengen tot bloei met de realisatie van de JetSurf power board .

De kracht platen gemaakt door JetSurf zijn de enige gemotoriseerde voertuigen met de mogelijkheid via persoon, auto, boot en vliegtuig worden vervoerd (als persoonlijke bagage op internationale / binnenlandse luchtvaartmaatschappij vluchten). Dit maakt het mogelijk alle gebruikers van JetSurf macht boards om gemakkelijk te reizen rond de wereld – een unieke eigenschap in vergelijking met andere gemotoriseerde voertuigen. JetSurf onderdelen en componenten worden vervaardigd door het Tsjechische bedrijf, MSR Motoren, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van verbrandingsmotoren en speciale elektronica. Enkele klanten MSR Engines ‘zijn: BMW, Skoda, KTM en Honeywell.

JetSurf macht platen worden geproduceerd in een fabriek met behulp van de hoogste normen van de productie-technologie, met behulp van de beste materialen en componenten die momenteel geproduceerd in de Europese Unie. Deze uitgebreide in-house productie stelt ons in staat om onze klanten maximale precisie en efficiënte service te garanderen.

JetSurf macht boards zijn ontwikkeld met uiterste zorg tot milieu-impact minimaliseren. Met behulp van de meest geavanceerde technologie, hebben de ingenieurs het totale gewicht van de JetSurf power board en accessoires teruggebracht tot 14 kg, of £ 30. Hebben doorgegeven homologatie normen voor geluidsemissies, JetSurf macht boards ook gebruik maken van een interne verbrandingsmotor dat de technologie, Greentech afdwingt, en voldoet aan de emissiegrenswaarden voor motorschepen. De complete aandrijving is gecertificeerd en door de Europese Commissie goedgekeurd en kreeg het label Europese Unie, CE.